Wadhah panganan pulp kemasan biodegradable bisa dijupuk saka kothak

Katrangan singkat:

Ramah lingkungan, kompos (90 dina)

Kulkas aman, oven lan aman gelombang mikro

Tahan banyu, tahan minyak. anti statis

Kontribusi kanggo urip ijo, kanthi produk bermutu


Detail Produk

Tag Produk

Titik pengetahuan: Apa sing diarani kompos?


Miturut standar ASTM (American Society for Testing and Materials). produk kompos kudu bisa dipecah dadi karbon dioksida, banyu lan biomassa. Dheweke ora kudu ngasilake zat beracun sajrone proses kompos lan kudu bisa ndhukung umur tanduran. Wis ijo wiwit wiwitan nganti pungkasan.

Produk pulp cetakan kalor minangka kompos omah & industri sing disertifikasi dening BPI (AS), TUV Austria (EU) lan ABA (Australia / Selandia Baru). Kinerja karbon kemasan pulp sing sithik yaiku ramah lingkungan.

tableware1 tableware2

SOLUSI INDUSTRI

Fokus karo paket sing ramah lingkungan

111

RETAIL

HOTEL LAN DINING

222
333

BAKERY & COFFEE CHAIM

TAKE OUT & PENGIRIMAN

444
555

Tahanan TEMP sing Dhuwur & Kurang

PRODUK PRODUK

Ramah lingkungan, kompos (90 dina)
Kulkas aman, oven lan aman gelombang mikro
Tahan banyu, tahan minyak. anti statis
Kontribusi kanggo urip ijo, kanthi produk bermutu

tableware3

PRODUK DEGRADABLE SAAT

Ramah lingkungan, rusak saiki 90 dina

234

TAMPILAN PRODUK

PAPER SURE nyedhiyakake macem-macem solusi pengepakan sing ramah lingkungan karo layanan utama lan produk berkualitas tinggi

TAKE- SERI ngemot seri

 Wadah PRODUK BARU-Pulp wonton

Kaloro wadhah wonton iki bisa digunakake kanggo nahan macem-macem bentuk wonton lan pangsit. Desain kompartemen kreatif cocok kanggo macem-macem bentuk wonton. Tutup cekung bisa nyampur panganan ing wadhah lan supaya ora obah supaya bisa njaga presentasi panganan sing sampurna.

tableware3

PRODUK sing laris

tableware4
tableware5

Kisaran kontainer engsel-Nawakake macem-macem pilihan sing dijupuk kontainer kanthi ukuran enem. Desain "kunci kupu-kupu" sing inovatif gampang dijupuk & dituju, lan kinerjane diamanake kanggo transportasi sing aman, sing bakal cocog karo kabutuhane panganan lan pasar panganan sing dikirim.

tableware6

TAKE- AWAY SERI BOWL

PRODUK BARU-Bowl Oval: cocog kanggo njupuk

Wadah bentuk oval iki cocog kanggo para pedagang panganan lan katering sing nyedhiyakake pilihan panganan kayata mie, pasta, kari, burrito, salad. Rong ukuran (620ml & 770ml) kasedhiya kanggo kabutuhan sampeyan. Fts sampurna dadi tas kertas sing bisa dijupuk standar. Desain produk anyar iki nyedhiyakake paling apik ing jagad iki: kenyamanan maksimum lan keberlangsungan kanggo mangan langsung.

tableware7

PRODUK sing laris

tableware8
tableware9

 SERI PLAT IN-RUMAH & RESTORAN

tableware10
tableware11

SERI PRODUK PULP LAIN

tableware12
tableware13

Pembekuan nganti Kemasan Pulp Panas Panas (FHHP) cocog kanggo aplikasi beku nganti panas. Saka fomula inovasi, kita bisa sadhar minangka "ONE PACKAGING" saka rantai pasokan panganan. Kajaba iku, mbantu nyuda biaya pengepakan, kanggo ngilangi bahan gawean, kanggo entuk efisiensi tinggi lan biaya murah.

tableware14
tableware15
tableware16

OEM

Sanajan wis ana atusan model ing perusahaan iki, kita isih bisa ngasilake barang-barang ing meja pulp miturut desain sampeyan, ukuran lan logo.

Ayo nyoba nggawe tanah air dadi luwih ijo lan luwih apik.

Babagan kita

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kita

7
1
2
3
4
5

Gawé

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan