Kertas kemasan kelas panganan (OPB) sing dilapisi lingkungan sing ramah saka APP

Katrangan singkat:

Sisih ndhuwur, lapisan telung, nyedhiyakake kualitas cetakan sing apik (Flex. Lan liya-liyane)

Backside, teknologi nutupi khusus (Ora Silika, ora Fluorin, lilin), nyedhiyakake 6 Kit utawa level bukti minyak ing ndhuwur

Lapisan lapisan bisa ditutupi ing mesin kertas, ora ana MOQ khusus (kelas GCU Biasa)


Detail Produk

Tag Produk

opo OPB iku?

▶ OPB minangka singkatan saka Tembung Inggris: Papan Bukti Minyak, yaiku kode

produk anyar (Plastik nol), kaya GCU

 Teknologi fokus ing teknologi nutupi unik sing nyedhiyakake

papan dilapisi resistensi minyak cukup, ambu ora enak

 OPB kita uga fokus telung panjaluk utama ing pasar: njijiki (Dadi

didaur ulang ing kertas utawa stream board), bio-degradeable, compostble

Struktur OPB'S lan TSD

OPB paper 1OPB paper 2

Napa milih OPB?

Produk fluorida kaya PFOS, PFOA sing kabeh bakal mbebayani tumrap heath, sanajan menehi kinerja resistensi minyak sing paling apik, kita kudu golek solusi sing luwih apik supaya bisa nyuda kakehan ing jagad iki.

Pamrentah sing luwih akeh kudu mandheg nggunakake produk kertas nganggo Fluoride, utamane kanggo kertas kontak panganan, mula dadi kesempatan sing apik kanggo kita supaya bisa solusi anyar ing lapangan aplikasi iki. USA wis menehi tenggat wektu sing jelas kanggo iki, kabeh kertas FC ora bisa nggunakake produk Fluoride wiwit Jan 2020, mula akeh pabrikan kertas obat minyak sing ngarep-arep bisa nemokake solusi alternatif sanalika

 
OPB paper 3
OPB paper 4

Kasus Aplikasi OPB '

OPB paper 5
OPB paper 6
OPB paper 7

Solusi OPB: Agen anti minyak bebas fluorida tinimbang produk tradisional

1) OPB sing cocog karo bahan panganan kaya EC, FDA, GB9685;

√ Bebas fluorida;

√ Bebas plastik;

√ Bebas Silika;

√Mineral Wax gratis

2) Mbandhingake karo produk cetakan pulp, biaya murah lan efisiensi tinggi

3) Aplikasi oven mikro lagi dites


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan