Pabrik Grosir Foil bahan Grosir bentuk Kustomisasi lan Papan Kue warna

Katrangan singkat:

Jeneng Barang: papan jajan / kendhang jajan / bunderan kue / bantalan kue

Sertifikat: FDA. Persetujuan LFGB, EN, ISO 9001: 2008, sertifikasi ISO 14001

Bahan: karton bergelombang, karton MDF, karton sing dikompresi

Ukuran & Kandel: 3 ″ nganti 30 ″ / 1mm nganti 25mm utawa disesuaikan

Panggunaan: Kue, muffin, pizza, kopi, papan es krim lan toko roti liyane

Wangun: bentuk bunder, kothak, persegi dowo sing populer lan bentuke kaya jantung

Werna: perak, emas iku misuwur, ireng, putih, jambon, abang lsp. Logo khusus disambut

Ujunge diuripake ,: die cut, scalloped, ribbon edge.

Kemasan: Paket bungkus 1-10 pcs / shrink, njaba nganggo karton induk sing kuwat


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Jeneng Barang papan jajan / kendhang jajan / bunderan kue / bantalan kue
Sertifikat FDA. LFGB, persetujuan uji coba EN, sertifikasi ISO 9001: 2008, ISO 14001
Materi karton bergelombang, karton MDF, karton sing dikompresi
Ukuran & Kandel 3 "nganti 30" / 1mm nganti 25mm utawa disesuaikan
Panganggone Kue, muffin, pizza, kopi, papan es krim lan toko roti liyane
Wangun bentuk bunder, kothak, persegi dowo sing populer lan bentuke kaya jantung
Werna perak, emas iku populer, ireng, putih, jambon, abang lsp. logo khusus disambut
Edge diuripake, die Cut, scalloped, pita pinggiran.
Kemasan Paket dibungkus 1-10 pcs / cilik, njaba nganggo karton induk sing kuwat
Fitur Disposable, eco friendly, stocked, Fluorescent free, biodegradable. 
Lamaran Cocog kanggo toko panganan cuci mulut, toko roti, restoran, hotel, macem-macem pesta, lsp.  

Papan jajan warna emas

1. Biasa: Emas + abu-abu + Putih / Emas + abu-abu / Emas + abu-abu + warna liyane

2. Kekandelan standar 100gsm = 0.14mm

3. Ukuran standar: 787 * 1092mm (31 * 43 inci) lan 889 * 1194mm (35 * 47 inci)

1
2
3
4
5

Pengepakan & Pengiriman

Rincian Paket:

1) Paket cilik nganggo kemasan kertas kraft,

Pengemasan batin: balok cilik nganggo kertas kraft coklat,

Pengepakan njaba

1). Palet kayu lapis. saben palet kanthi dhuwur 1,15 m Kita uga bisa nawakake palet fumigasi.

2) Pojok kasebut dilindhungi dening jalur proteksi

3) Pallet kabeh dibungkus nganggo film anti banyu lan dipasang nganggo strip baja loro

Babagan kita

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kita

7
1
2
3
4
5

Gawé

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan