adol panas Kertas bukti minyak Kelas Pe Dilapisi kanggo cangkir

Katrangan singkat:

Dicetak: Kipas Cangkir

Grammage: 170gsm-350gsm

 Nyithak: Gunakake Tinta banyu

Packing: 20kg / Karton

Gaya: ing gulung lan lembaran

Wektu timbal: 25 dina sawise nampa setoran

Dianggo: kanggo nggawe cangkir, cangkir sup lan kothak

Kualitas: Ora ana bocor, Sumur teken lan bahan panganan


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Fitur Produk

* Merek PAPER sing PASTI
* Gaya PE PAPER COATED 
* Model 4oz-24oz 
* Jinis Material PE LAN PLA
* Gramat  170gsm-350gsm
* Pengepakan Miturut karton 
* Nyithak Percetakan Flexo 
* Wektu Utama  30 dina sawise setor piutang

Dicetak: Kipas Cangkir

Grammage: 170gsm-350gsm

 Nyithak: Gunakake Tinta banyu

Packing: 20kg / Karton

Gaya: ing gulung lan lembaran

Wektu timbal: 25 dina sawise nampa setoran

Dianggo: kanggo nggawe cangkir, cangkir sup lan kothak

Kualitas: Ora ana bocor, Sumur teken lan bahan panganan

Kertas Dilapis PE kanthi kualitas apik kanggo nggawe Piala Kertas

Ukuran Piala Minuman Panas

Kertu Minuman Panas disaranake

Ukuran Piala Minuman Dingin

Kertu Ngombe Dingin disaranake

3oz

 (150 ~ 170gsm) + 15PE

9oz

(190 ~ 230gsm) + 15PE + 12PE

4oz

 (160 ~ 180gsm) + 15PE

12oz

(210 ~ 250gsm) + 15PE + 12PE

6oz

(170 ~ 190gsm) + 15PE

16oz

(230 ~ 260gsm) + 15PE + 15PE

7oz

(190 ~ 210gsm) + 15PE

22oz

(240 ~ 280gsm) + 15PE + 15PE

9oz

(190 ~ 230gsm) + 15PE

 

 

12oz

(210 ~ 250gsm) + 15PE

 

 

Bahan bahan panganan

1. Kertu stok cangkir kelas panganan

2. Bahan PE bahan panganan

3. Disertifikasi dening SGS, Nomer Laporan Tes yaiku: GZAFF160910888ME

Anti banyu anti banyu

1. Permukaan sing alus ora ana swara.

2. Bisa pour film bisu lan film sing padhang.

Ngisi palet

1. Dikemas kanthi palet, gampang dimuat & dibongkar.

2. Pallet kayu poli, fumigasi gratis.   

Solusi pengepakan

1. Inti:  

3 inci minangka ukuran inti sing biasa. Ana uga sawetara mesin cetak sing mbutuhake inti yaiku 6 inci.

Mula, kita nggawe inti 3 inci lan inti 6 dadi kasedhiya.

2. Kertas kraft dibungkus ing njaba:  

Kertas kraft kuat lan luwih apik kanggo nglindhungi gulung kertas saka goresan utawa karusakan.

3. Film PE dibungkus ing njaba:

Film PE kanggo nyegah gulung kertas saka bledug lan kelembapan, supaya kertas tetep garing lan resik.

4. loading palet:

Palet nggawe gulung kertas dadi luwih gampang kanggo mbukak lan mbongkar. 

photobank  (4)
photobank  (7)
photobank  (1)
photobank  (8)

Babagan kita

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kita

7
1
2
3
4
5

Gawé

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8
a
aa
aaa
aaaa
aaaaa
aaaaaa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan