Jual Sze khusus sing laris karo Papan Lipat Box sing regane larang

Katrangan singkat:

Ukuran biasa

1) 787 * 1092mm

2) 889 * 1194mm

3) 700 * 1000mm  

4) 673 * 838mm

5) Layanan khusus kanggo macem-macem ukuran kanggo pelanggan   

Fitur

1) Kaku kaku lan resistensi lipat sing apik banget.

2) Kemampuan cetak sing apik.

3) Bisa dicocogake sawise prosedur pamrosesan lan bisa ditrapake kanggo sarat tartamtu saka paket produk sing beda-beda.  

4) Kontrol kualitas sing ketat.

5) Layanan khusus kanggo macem-macem syarat kanggo pelanggan.   


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Digunakake kanthi akeh ing Kemasan, Percetakan lan Laminasi:

1) Bahan kemasan kanggo kothak cilik, kayata panganan, anggur, dolanan, obat-obatan, kothak sepatu lan liya-liyane.

2) Akeh digunakake lan diwenehake ing area pencetakan, siji warna nyithak warna, banjur nggawe karton sing digunakake minangka kemasan, utawa digunakake ing desain, produk manual.

3) Uga bisa digunakake minangka tag komoditas, piring lan keran kemasan blister. 

1
Blister-Pill-Capsule-Medicine-Packaging-Mockup
3
4
5

Pengepakan Produk

1: Gulung kemasan

Dibungkus nganggo kertas liner kraft 3 lapisan stong PE.

1

2: Paket kemasan akeh

Film BOPP kebungkus, baled ing palet kayu sing kuwat, 4 sudhut bakal dilindhungi dewan karton.

微信图片_20210319110556

 

3: Paket khusus kanggo pelanggan.   

Ukuran biasa

1) 787 * 1092mm

2) 889 * 1194mm

3) 700 * 1000mm  

4) 673 * 838mm

5) Layanan khusus kanggo macem-macem ukuran kanggo pelanggan   

4: TDS babagan "NINGBO FOLD"

123456

 

Fitur

1) Kaku kaku lan resistensi lipat sing apik banget.

2) Kemampuan cetak sing apik.

3) Bisa dicocogake sawise prosedur pamrosesan lan bisa ditrapake kanggo sarat tartamtu saka paket produk sing beda-beda.  

4) Kontrol kualitas sing ketat.

5) Layanan khusus kanggo macem-macem syarat kanggo pelanggan.   

Conto

Kita bisa menehi conto sampel gratis, hubungi aku lan nuduhake alamat / kode pos / kontak / nomer telpon sing jelas.

Manungsa waé: Ukuran sampel mesthi kaya kertas A4, yen sampeyan duwe syarat khusus, ayo ngerti.

Babagan kita

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kita

7
1
2
3
4
5

Gawé

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan