desain anyar Saka cuplikan ramah APP (dilapisi EPP) kertas Bahan-Bahan kelas de-grade

Katrangan singkat:

1Teknologi lapisan lapisan kaping pindho, saben lapisan duwe kontribusi fungsi sing beda

2Lapisan lapisan yaiku 100% bahan sing bisa larut banyu, kontak panganan langsung, aman banget

3Lapisan lapisan bisa diobati ing mesin kertas (lapisan lapisan FK1 +) utawa lapisan off line


Detail Produk

Tag Produk

opo kuwi EPP?

1) EPP minangka telung Singkatan saka Inggris: Polimer Perlindhungan Lingkungan, minangka kode produk anyar (Plastik utawa plastik cangkir gratis), kaya GCU, uga teknologi paten sing dikembangake ing NAPPEPP

2 technology Teknologi fokus ing teknologi nutupi unik sing nyedhiyakake tuwung rampung kinerja panyegelan panas, tahan banyu utawa minyak, migrasi sithik (kanggo omben-omben), ambu ora enak

3 E EPP kita uga fokusake telung panjaluk utama ing pasar: nulari (Ditulis ulang ing kertas utawa stream board), bisa dirusak bio, Kompostable

EPP coated 1

Struktur EPP'S lan TSD

EPP'S struktur lan TSD

EPP coated 2

EPP coated 3

Napa milih EPP?

1) Plastik kasebut ana ing endi wae!

2) Kanggo dadi anggota Bumi, kabeh wong duwe tanggung jawab kanggo nindakake perkara

3) Kanggo dadi guru kertas, kita kudu nindakake sth., Kita duwe katrampilan kanggo nindakake apa-apa

4) Dadi pulp lan kertas sing paling gedhe ing jagad iki, kita kudu nindakake tindakan

 

Piala Kertas - Pamilik merek lan Peraturan peraturan

Tambah tekanan dening pamilik merek lan pamrentah kanggo ngganti PE karo bahan anyar

※ Tambah kebutuhan kanggo Recyclability

. Biodegradasi

※ Nggunakake bahan sing bisa dianyari kanthi bio

Imination Ngilangi kontaminasi panganan

EPP coated 4

Napa EPP bisa nglindhungi bumi (awake dhewe)?

Ⅰ : Kanggo nggayuh fungsi panyegelan lan fungsi tahan banyu tanpa PE

Ⅱ : Kita njupuk plastik (PE) saka cangkir cangkir sing wis rampung (Ora ana PE, menehi fungsi sing padha), cangkir sing wis rampung dudu plastik + kertasEPP coated 5

Ⅲ : Sing kita tindakake yaiku ningkatake kerusakan lingkungan

Misi EPP kita

1, Tantangan utama kita yaiku nyuda lan ngilangi limbah kemasan sing ora bisa diolah maneh.

2 mission Misi kita yaiku nggawe bahan sing bisa digunakake kanggo solusi kemasan berkelanjutan

urip saben dinane.

√ LDPE produksi global ca. 25 juta ton

- China: 3,5 juta, 14,5%

- USA: 13,3%

- Jepang: 5,2%

√ Produsen top3:

- Exxon Mobile: 1,6 juta, 6,5%

- Lyondell Basel: 1,55 juta, 6,3%

- Sinopec: 1,47 juta, 6%

√ China panjaluk ca. 5,5 juta / a

√ Panjaluk LDPE Global Paper Cup ca.

0,7 yuta / a, CN udakara 0,2m / a

 

PAPER lan BOARD

1) Kanggo aplikasi kemasan, teknologi lapisan EPP berkelanjutan minangka solusi sehat kanggo kabeh rantai nilai, lan tampilan lan kinerja sing unik.

2) Gawe tekstur sing dikepengini supaya cocog karo identitas merek sampeyan

3) Kemasan sing cocog karo peraturan kontak panganan

4) Produk sing memenuhi syarat lapisan alangi

 

Teknologi EPP VS PE tradisional lan PLA

EPP coated 6

Kepiye kinerja EPP lan sertifikat

EPP coated 7

 

Babagan kita

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kita

7
1
2
3
4
5

Gawé

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan