Mlaku menyang pabrik pulp APP lan deleng kepiye wit dadi pulp?

Saka transformasi gaib saka wit menyang kertas, proses apa sing ditindakake lan crita apa sejene? Iki dudu tugas sing gampang. Ora mung lapisan prosedur, nanging uga standar dhuwur lan syarat sing ketat. Ing wektu iki, ayo mlaku menyang pabrik pulp APP kanggo njelajah makalah saka 0 nganti 1.

news_pic_1

Menyang pabrik

Sawise mlebu pabrik, bahan baku kayu dipotong dawa sing cocog karo persyaratane peralatan, banjur jas (kulit kayu) sing ora kondusif kanggo kualitas pulp diupas. Kripik kayu seragam lan kualitas tinggi dikirim menyang bagean masak chip kayu liwat sistem pengiriman sing ditutup. Kripik kayu sing isih ana banjur diremuk lan dibakar ing ketel kanggo ngasilake listrik. Banyu utawa bahan liyane sing diproduksi sajrone diproses bakal didaur ulang dadi listrik utawa uap.

news_pic_2

Pulping otomatis

Proses pulping kalebu masak, ngilangi kotoran, ngilangi lignin, pemutihan, filtrasi banyu lan mbentuk, lan liya-liyane. Tes teknologi cukup dhuwur, lan saben detail bakal mengaruhi kualitas kertas

news_pic_3

Pulp kayu sing wis masak dikirim menyang bagean delignifikasi oksigen sawise kotoran dicopot ing bagean skrining, ing endi lignin ing pulp kayu dicopot maneh, mula pulp duwe kemampuan pemutih sing luwih apik. Banjur lebokake bagean pemutih papat tahap sing maju klorin tanpa unsur, lan banjur gabung karo peralatan pencuci pulp sing efisien banget kanggo mesthekake yen pulp output duwe karakteristik kualitas stabil, keputihan dhuwur, kebersihan dhuwur, lan sifat fisik sing unggul.

news_pic_4

Manufaktur resik

Sajrone proses masak chip kayu, cairan coklat tuwa akeh (umume dikenal minangka "omben-omben ireng") sing ngemot lignin alkalin. Kesulitan ngobati minuman keras ireng wis dadi sumber polusi utama ing perusahaan pulp lan kertas.

Sistem pemulihan alkali sing maju banjur digunakake kanggo musatake bahan kandel liwat penguapan banjur diobong ing ketel. Uap tekanan dhuwur sing digawe digunakake kanggo ngasilake tenaga, sing bisa nyukupi udakara 90% kebutuhan tenaga lini produksi pulp, lan uap tekanan menengah lan tekanan rendah bisa digunakake maneh kanggo produksi.

Sanalika, alkali sing dibutuhake ing proses pulping uga bisa didaur ulang ing sistem pemulihan alkali. Iki ora mung nyuda biaya produksi, nanging uga entuk perlindungan lingkungan, konservasi energi lan pengurangan emisi.

news_pic_5

Kertu rampung

Papan pulp sing digawe dipotong karo pemotong kertas dadi spesifikasi bobot lan ukuran tartamtu, lan banjur diangkut menyang saben garis kemasan.

Kanggo kenyamanan transportasi, ana papan pulp rampung ing sabuk conveyor, lan kabeh ditampilake sawise rating putih lan polusi.

Peralatan kasebut biasane operasi kanthi otomatis, kanthi output saben dina 3.000 ton. Kajaba sajrone ngopeni mesin, wektu liyane ora ana gunane.

news_pic_6

Transportasi

Sawise packer roll sabanjure kompak papan pulp, kertas kasebut bakal dibungkus nganggo lapisan kertas kanggo nggampangake operasi kemasan lan transportasi sabanjure, lan uga kanggo ngindhari kontaminasi papan pulp sajrone transportasi.

Wiwit kuwi, mesin inkjet nyemprotake nomer seri, tanggal produksi, lan kode QR ing papan pulp. Sampeyan bisa nglacak asal saka pulpa adhedhasar informasi semprotan kode kanggo mesthekake yen "rantai" ora rusak.

Banjur stacker tumpukan wolung tas cilik menyang sak tas gedhe, lan pungkasane ndandani karo mesin straping, sing cocog kanggo operasi forklift lan operasi angkat dermaga sawise offline lan pergudangan.

news_pic_7

Iki pungkasan link "pulp". Sawise tanduran alas lan gawe pulp, kepiye cara nggawe kertas sabanjure? Ngenteni laporan tindak lanjut.


Wektu kiriman: Jul-01-2021