Kertas tuwung Kertas Nol entuk sertifikasi kompos TgrV sing rusak

Tanggal 25 Mei, wakil presiden senior TÜV Rheinland Greater China nerbitake sertifikat sertifikasi kompos industri DIN CERTCO lan Asosiasi Bioplastik Eropa menyang Kertas Industri Grup Sinar Mas.

Produk sing disertifikasi yaiku kertas cangkir kertas Zero Plastic® sing anyar digawe saka Kertas Industri APP Sinar Mas Group. Iki disertifikasi dening TÜV Rheinland adhedhasar standar DIN EN13432: 2000-12 lan ASTMD6400: 2019-01. Kanthi akuisisi sertifikat degradable compostable, makili produk merek Zero Plastik® wis lulus lengkap tes lan sertifikasi saka macem-macem organisasi berwibawa domestik lan manca (sertifikasi degradasi kompos, tes keracunan biologis, tes fluor POP, total tes migrasi tartamtu, lsp. .).

 

Miturut latar mburi larangan anyar ing plastik lan larangan plastik, cangkir kertas, tas kertas, kothak nedha awan, lan liya-liyane sing diproduksi dening produk merek Zero Plastik® APP Jinguang Group bisa didaur ulang dadi pulp kertas utawa kompos. Nyadari pemanfaatan sumber daya maksimal kanggo pulih sumber daya, tinimbang ngobong lan ngisi landfilling, minangka solusi nyata kanggo mbantu netralitas karbon lan nyuda emisi karbon.

 

Pulping modern lan papermaking minangka "siklus gedhe" sing ijo lan sustainable, lan produksi, konsumsi, daur ulang, lan repulping kertas ing sangisore merek ZeroPlast® nggawe "siklus cilik", ngirit kayu akeh kanggo bumi. Minangka pimpinan global babagan pulping lan papermaking, APP gelem kerja sama kanggo nggawe pembangunan ekologi bumi sing berkelanjutan lan entuk manfaat kanggo generasi mbesuk.

I EPP

 

① Lapisan alangan proteksi lingkungan bahan pangan EPP ndadekake lumahing kertas nduweni sifat alangi lan ketegelan panas sing apik. Ora mbutuhake pangolahan lapisan PE. Cocog kanggo nggawe langsung kabeh jinis cangkir kertas, mangkuk kertas, kothak nedha awan, tong sup lan kemasan panganan sing dijupuk. Solusi kemasan sing luwih ramah lingkungan lan aman;

② Ora ana plastik, ora ana agen neon, sing bisa didaur ulang (bisa langsung ditibakake), bisa rusak (100%), kompos, aman lan ramah lingkungan, selaras karo tren pangembangan umume bahan kemasan;