WARTA INDUSTRI

  • WHY WE INSIST PLASTIC FREE

    Napa KITA INSISTEN GRATIS

    Biaya murah, panggunaan gampang, gampang diproses lan manufaktur, bobot entheng, lan sifat fisik lan kimia sing stabil, plastik nate dianggep minangka salah sawijining bahan "paling sukses" sing digawe manungsa ing sejarah. Nanging, selaras karo jumlah panggunaan sing akeh, ...
    Waca liyane
  • Food grade coated ivory board

    Papan gadhing dilapisi kelas panganan

    Kertu panganan sing dilapisi sisi siji paling gedhe sing paling entheng friendly Ramah lingkungan | Biaya bahan murah | Ora ana padhang optik sing kandel: 1.63-1.74 cm3 / g; Bobot 200 ~ 350g / m2 Proposisi: ● Kapadhetan sing luwih entheng, entheng ringan, ramah lingkungan, ...
    Waca liyane
  • Things you want to know about kraft paper

    Sampeyan pengin ngerti babagan kertas kraft

    Apa kertas kraft? Kertas Kraft / Kraft minangka kertas sing paling angel, kanthi kekuatan antara 32 nganti 125 gram saben meter persegi. Lumahing kertas kanthi warna tawny, dijenengi amarga mirip kulit sapi. Pulp kertas kraft diekstrak saka bahan baku kanthi metode kraft pulping. Aku ...
    Waca liyane
  • Why is the thickness of paper G (G) ?

    Napa kekandelan kertas G (G)?

    Napa kekandelan kertas G (G)? Unit kabeh kertas yaiku G (G). Jupuk bobote kertas meter persegi minangka ukuran kekandelan kertas tartamtu. Contone: kertas salinan biasa yaiku 80g, sing padha karo bobote meter persegi salinan p ...
    Waca liyane
  • The difference between Matte and bloom?

    Bedane Matte lan Bloom?

    Bedane Matte lan Bloom? Bloom minangka kertas kanthi lapisan njaba cahya, umume digunakake kanggo nyithak foto, kertu bisnis, menu, lan liya-liyane, sawise efek cetak padhang, realistis. Kertas matte digunakake kanggo nyithak brosur, ...
    Waca liyane