Kertas Biodegradable dilapisi PLA Dilapisi Bahan Biodegradasi 100% PLA digunakake kanggo Cangkir lan mangkuk

Katrangan singkat:

Panggunaan: Pilih ombenan sing adhem utawa panas.

Bahan mentahan : Pilih PE utawa PLA Utawa PAPER FSC

Fitur: Eco Friendly Stock Eco Biodegradable

Ukuran : Kebutuhan Pelanggan

Werna : Werna Khusus

Logo : Logo Khusus Ditampa

Sertifikasi: FDA / SGS / BRC / ISO9001

Pengepakan: 50 pcs * 20bags / karton utawa cara kemasan khusus

Kata Kunci Produk: kertas biodegradable


Detail Produk

Tag Produk

Rincian produk

Panganggone Pilih ombenan sing adhem utawa panas.
Bahan baku Pilih PE UTAWA PLA UTAWA FSC PAPER
Fitur Sekali Pakai Eco Friendly Stock Biodegradable
Ukurane Kebutuhan Pelanggan
Werna Warna sing Disesuaikan
Logo Logo Khusus Ditampa
Sertifikasi FDA / SGS / BRC / ISO9001
Pengepakan 50 pcs * 20bags / karton
Tutup Tutup kertas opsional, Tutup plastik utawa ora Tutup
Kata Kunci Produk cangkir biodegradable bisa dibuwang

Bahan: Kertas dilapisi PE

Kapasitas: Kita bisa nampa macem-macem kapasitas

Percetakan: Print Flexo; tinta banyu nganggo tinta bahan panganan

Gunakake: Cangkir kertas kanggo panganan utawa wedang

Packing: Karton utawa khusus

Layanan OEM: Nggih

Pembayaran T / TL / C lsp.

Pelabuhan: Kutipan Didhasarake materi, ukuran, warna cetak, jumlahe

MOQ 5 ton

Sample Kasedhiya

1. Jeneng produk: Kertas cetak kanggo cangkir kertas ing gulung utawa kipas kertas.

2. Bahan: Kertas pulp kayu kelas panganan.

3. Bobot: 170gsm-350gsm kanthi lapisan PE kanthi bobot sing beda-beda.

4. Jembar: 550mm-1200mm.

5. Paket: kipas kertas gulung / lembar / nglereni kertas nganggo bungkus lan palet.

6. Percetakan: Flexo printing / offset printing.

7. Aplikasi: Bahan kanggo nggawe kipas kertas lan kertas ngisor; Bahan kanggo nggawe piring kertas, kothak jajanan kertas, kothak paket; Paket panganan kertas sing bisa digunakake; Bahan paket bukti anti banyu / pelumas. 

Iki ukuran sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Kalebu

4oz - Espresso

6oz - Putih warata

8oz - Takeaway cilik

10oz - Biasa (dirancang kanggo digunakake ing mesin otomatis)

12oz - Kopi biasa

16oz - Kopi-to-go sing gedhe

20oz - Kopi gedhe banget / ekstra gedhe

Tembok kertas tunggal

Ukurane

Gsm kertas

Ndhuwur * Ngisor * Dhuwur (mm)

PCS / CTN

4oz

APP 210 + 18 PE

63 * 46 * 62

1.000

6oz

250 + 20g PE

71 * 53 * 77

1.000

6oz

APP 230 + 20

71 * 53 * 77

1.000

8oz

280 + 20g PE

80 * 57 * 92

1.000

8oz

APP 250 + 20

80 * 57 * 92

1.000

8oz

300 + 20g PE

80 * 57 * 92

1.000

10oz

280 + 20g PE

90 * 60 * 95

1.000

280 + 20g PE (APP)

90 * 60 * 95

1.000

12oz

280 + 20g PE

90 * 60 * 111

1.000

12oz

300 + 20g PE

90 * 60 * 111

1.000

12oz

APP 270 + 20

90 * 60 * 111

1.000

12oz

APP 260 + 20

80 * 52 * 116

1.000

16oz

320 + 20g PE

90 * 60 * 132

1.000

16oz

APP 300 + 20

90 * 60 * 132

1.000

photobank (24)
photobank (25)
photobank (41)

Babagan kita

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kita

7
1
2
3
4
5

Gawé

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan