Kertas papan testliner sing didaur ulang kanthi pabrik bali coklat ing Cina

Katrangan singkat:

• Lumahing cetakan Gamelan

• Padhang lan Gamelan sing apik, Runnability sing apik

• Kaku kompetitif lan kaliper, Reproduksi warna sing sejati

• ISO 9001: 2000, ISO14001: 2004, SGS, FSC Kasedhiya.


Detail Produk

Tag Produk

Pitunjuk

Katrangan Produk

Jinis Kertas

Papan Liner Kraft

Jeneng Merek

PAPER sing PASTI

Jeneng Produk

Papan Liner

Bahan Pulp

Pulp Bambu

Gaya Pulp

Didaur ulang

Jinis Pulp

Pulp Mekanik

Zat

130-440GSM

Pesenan Pesenan

Nampa

Lamaran

Kertas Bungkus

Werna

Coklat

Fitur

Anti-Keriting

Kekuwatan

0,75g / CM3

Mbobol

530Kpa.m2 / g

Papan Asal

Zhejiang, China

Nomer Model

SPLB-001

Ukurane

Miturut Syarat Pelanggan

MOQ

1 TON

Gamelan

8S

Conto

Kasedhiya Gratis

Sample Wektu Pangiriman

ing 7 Dina

Sertifikat

SGS FSC

Pelapisan

tanpa jas

Kelembapan

8 ± 2%

Kekuwatan lempitan

10

SPESIFIKASI TEKNIK

Sasmita

Dhasar
Bobot
GSM

Kelembapan
E (%)

Mbobol
Kekuwatan
(KG / CM2)

WDT
(SEC)

CMT
(N)

RCT
(N)

COBB

TOP
(GSM)

KEDUA
(GSM)

Metode Tes

T410

T412

T403

T835

T809

T818

T441

Sangu

± 5%

± 1,5%

-

-

-

-

± 5%

± 5%

Fluting

 112

6.5

 2.1-2.3

 30-50

230-250

 142-159

 

 

Fluting

120

6.5

2.2-2.4

30-50

240-252

160-185

 

 

Fluting

127

6.5

2.4-2.6

30-50

265-280

180-205

 

 

Fluting

140

6.5

2.5-2.8

30-50

286-310

190-210

 

 

Fluting

150

6.5

2.8-3.1

30-50

305-330

210-240

 

 

Fluting

160 

6.5

3.0-3.2

30-50

305-330

215-260

 

 

Fluting

175 

6.5

3.3-3.7

60-80

290-360

220-300

 

 

Liner Tes

112 

6.5

2.2-2.4

 

 

130-150

25

35

Liner Tes

120 

6.5

2.3-2.5

-

-

170-200

25

35

Liner Tes

130 

6.5

2.5-2.8

-

-

185-210

25

35

Liner Tes

140 

6.5

2.6-2.9

-

-

200-220

25

35

Liner Tes

150 

6.5

2.9-3.1

-

-

220-240

25

35

Liner Tes

160 

6.5

3.1-3.4

-

-

210-280

25

35

 Liner Tes

175 

6.5

3.4-3.9

-

-

265-295

25

35

Range produk

Papan chip A.Grey

B. Papan chip abu-abu sing dilaminasi

Papan chip C.Grey (komposit)

Papan D.Grey kanthi permukaan geser sisih kaping pindho

Papan E.Grey kanthi permukaan geser sisih

Karton F.Grey kanthi inti abu-abu

G. Papan duplex abu-abu bali

Papan H.Grey nganggo kertas dupleks

Ukuran: 600 MM-2500MM, utawa panjaluk khusus

Bahan: kertas kraft daur ulang

Kekuwatan sing gedhe banget lan indeks tekanan pusat

Fitur

• Lumahing cetakan Gamelan

• Padhang lan Gamelan sing apik, Runnability sing apik

• Kaku kompetitif lan kaliper, Reproduksi warna sing sejati

• ISO 9001: 2000, ISO14001: 2004, SGS, FSC Kasedhiya.

Pengepakan

Ing lembaran utawa gulung; Film PE dibungkus, dikemas ing palet kayu sing kuat utawa cara kemasan khusus 

MOQ

Wadah 1 * 20 ft 

Rincian Pangiriman

20-45 dina wiwit entuk setoran

Lamaran

Kita bisa nggawe kertas kraft coklat kanthi model lan kualitas sing beda. Umume digunakake kanggo kemasan karton, tas tangan blanja, bungkus produk, lan aplikasi liyane.

1
2
3
4
5

Babagan kita

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kita

7
1
2
3
4
5

Gawé

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan