Kertas Khusus Nyetak Warna Dilapisi Kertas kanggo mbungkus hadiah khusus

Katrangan singkat:

Ketik Kertas offset warna / Papan Bristol

Paket 100/200/250/500 lembar per bungkus utawa cara Kemasan Khusus

Bahan kertas 100% Pulp kayu

Bobot 70g, 80g, 110g, 150g, 180g, 220g lan liya-liyane

MOQ 1 ton

Warna Disesuaikan

Pola dekorasi Disesuaikan

Sample Gratis kanggo sampeyan

Wektu Utama Udakara 15-45 dina sawise nampa setoran


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produk

Jinis Kertu offset warna / Papan Bristol
Paket 100/200/250/500 lembar saben bungkus utawa cara Kemasan Khusus
Materi Kertas pulp kayu 100%
Bobot 70g, 80g, 110g, 150g, 180g, 220g lan sapanunggalane
MOQ 1 ton
Werna Disesuaikan
Pola dekorasi Disesuaikan
Conto Gratis kanggo sampeyan
Wektu Utama Udakara 15-45 dina sawise nampa setoran

Panganggone

DIY, dekorasi, bungkus, sampurna kanggo macem-macem proyek njero ruangan lan ruangan tanpa wates, kalebu papan buletin, spanduk, seni lan kerajinan tangan, lan desain apik kain Inovatif, tanpa tenunan sing gampang dipotong, dilipat, dipasang, dijahit lan dijenengi pokok - malah kanggo nggambar lan nggambar warna sing sarwa, non-fading Kuwat, fleksibel lan ora bakal fray.

1
2

Pengepakan & Pengiriman

PETUNJUK PAKET:

1. Gulung kemasan

1

2. Packing sheet kanthi film PE sing kuwat

1
2

3. Ream packing nganggo kertas kerajinan sing kuat

1

4. Kemasan khusus

Tanggal Pangiriman

biasane 15-45 dina nanging kudu dirembug maneh sadurunge dipesen.

Kita bisa ngrewangi sampeyan ngatur kiriman liwat udhara (DHL, TNT, FEDEX, CHINA POST ......) utawa liwat segara (wenehi jeneng port ing lokal sampeyan). Kita bisa mbantu golek biaya pangiriman sing efektif.

Pangandikan

Kabeh warna lan pola dekoratif ing kertas, kita bisa disesuaikan kanggo sampeyan, aja bebas ngandhani syarat sampeyan.

Babagan kita

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kita

7
1
2
3
4
5

Gawé

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan