Papan Kothak Lipat Super C1S / papan gadhing gadhing / Akeh Gulung lan Lembar

Katrangan singkat:

Bahan Baku Berkualitas Tinggi, 100% Pulp Kayu Murni, Tenagitas sing Apik.

Cara Paket

1: Gulung kemasan

Dibungkus nganggo 3 lapisan kertas kraft linapis PE sing kuat.

2: Paket kemasan akeh

Film OPP dibungkus, baled ing palet kayu sing kuwat, 4 sudhut bakal dilindhungi dewan karton.

3: Kemasan ream

100 lembar kebungkus kertas kraft dilapisi PE sing kuat, baled ing palet kayu kanthi pelindung sudut 4.

4: cara kemasan khusus


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik Produk

Bahan Baku Berkualitas Tinggi, 100% Pulp Kayu Murni, Tenagitas sing Apik.

Teknologi produksi sing apik banget, panggunaan bahan baku bermutu, kateguhan sing kuat lan tangguh, kaku lan akeh, kinerja kothak nglereni mati sing apik;

Keputihan dhuwur, warna stabil, lapisan alus, nyuda rata-rata lan nyetak titik;

Tinta Kuat lan Efek Percetakan sing Apik.

Glossiness stabil, lumahing Gamelan lan alus, warna kuwat.

Sesuai karo sarat standar kanggo bahan tabako

Dilengkapi lapisan, cocok kanggo nyithak kabeh jinis rokok kelas ndhuwur

Pangurangan titik pencetakan sing apik, kekuatan permukaan lan pembentuk kothak, ditrapake kanggo mesin kemasan rokok kanthi kecepatan tinggi

Lumahing kertas sing alus lan alus, ketahanan lempitan sing dhuwur, kanggo ngamanake bulking tanpa karusakan;

Kandel lan Alus, Cukup Kaku Kuwat, kinerja lan bentuk sing ora bisa diatasi

Tekstur kandel, kertas lurus, aplikasi sing jembar.

Cara Paket

1: Gulung kemasan

Dibungkus nganggo 3 lapisan kertas kraft linapis PE sing kuat.

2: Paket kemasan akeh

Film OPP dibungkus, baled ing palet kayu sing kuwat, 4 sudhut bakal dilindhungi dewan karton.

3: Kemasan ream

100 lembar kebungkus kertas kraft dilapisi PE sing kuat, baled ing palet kayu kanthi pelindung sudut 4.

4: cara kemasan khusus

Spesifikasi

Kertu Papan Lipat Papan Gading

Barang

Unit

Bahan baku

Basis Bobot

gsm

230

250

300

350

400

Bahan (Toleransi)

%

± 3.0

± 3.0

± 3.0

± 3.0

± 3.0

Kandel

μm

305 ± 10

340 ± 10

420 ± 10

490 ± 10

550 ± 10

Kaku (MD / CD)

mN.m

≥6.5 / 3.2

≥8.0 / 4.2

≥14.0 / 7.0

≥22.0 / 10.5

≥30.0 ​​/ 14.5

Kasar

μm

1.0-1.5

1.0-1.5

1.0-1.5

1.0-1.5

1.0-1.5

Toleransi lempitan

wektu

30-45

30-45

30-45

30-45

30-45

Kelembapan

%

Panas 8.0-8.6
Mangsa 8.3-8.9

Panas 8.3-8.9
Mangsa 8.6-9.2

Nggilap

%

45-50

Penyerapan Tinta

%

20-25

Padhang

%

Pasuryan 91 ± 1,5 Punggung 91 ± 1,5

Intensitas permukaan sing dicithak

m / s

2.0-2.5

Ikatan Ply

J / m2

130-180

1
1
1

Lamaran

Range Aplikasi:

170/190 gsm ---- tas kertas, Kothak hadiah mewah, kertu undhangan, pamflet publisitas lan kertu pos, tag hang, tas blanja

210/230 gsm ---- nyetak warna produksi tamparan: nyithak paket rokok kanthi medium lan kualitas tinggi, obat, kartu nama, panganan, kartu pos, Origami, paket susu, paket minuman, cangkir kertas, cangkir teh susu, gandhewa kertas

250 gsm ------------ kothak hadiah kelas dhuwur, kothak kosmetik, album publisitas, tanggalan

300 gsm ------------ kothak klambi kelas tinggi, kothak dolanan, kothak produk perawatan, kothak produk perawatan kesehatan, kemasan produk elektronik, kothak obat

Saran ing ndhuwur mung kanggo referensi, miturut kahanan sampeyan sing sejatine.

IB01-1 (6)
IB01-1 (7)
1
IB01-1 (8)

Babagan kita

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kita

7
1
2
3
4
5

Gawé

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan