kualitas apik china grosir daur ulang logo khusus kothak kemasan kotak kertas bergelombang dicetak

Katrangan singkat:


  • Pesenan khusus: disesuaikan nampa
  • Panggunaan: bungkus hadiah, kemasan logistik
  • penanganan cetak: Gloss utawa Matt Lamination, Metallic Foil, UV varnish, Gloss utawa Matt Aqueous, Spot UV, Embossing, Debossing
  • LOGO: selaras
  • conto: kasedhiya gratis
  • conto wektu pangiriman: ing 7 dina
  • Rampung: Gloss utawa matt
  • rega: paling kompetitif ing pasar china
  • pangiriman: langsung saka gudang jaminan kita ing plabuhan Ningbo
  • ukuran: Dawa * Jembar * Dhuwur (cm) / Miturut syarat tartamtu para pelanggan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Jinis Produk kualitas apik china grosir daur ulang logo khusus sing dicithak kothak kemasan kertas bergelombang
    Materi Kertas Seni C2S: 300g / 350g / 400g minangka papan suitabeIIvory: 300g / 350g / 400g cocok (coklat utawa putih) Kertas Kraft: 300g / 350g / 400g / 450g cocok
    Werna CMYK / Pantone
    Format Kriya Corel Draw, Adobe Illustrator, In Design, PDF, Photo Shop
    MOQ Wadah 1 * 20 ft
    Rampung Gloss utawa Matt Lamination, Metallic Foil, UV varnish, Gloss utawa Matt Aqueous, Spot UV, Embossed, Deboss
    Nyithak Cetak Offset, lan Cetak Layar yen dibutuhake
    Sawise Rampung Die Cut kanthi macem-macem bentuk sing disesuaikan
    Kemampuan Pasokan 500000 Potongan / potongan saben Sasi
    Papan Asal Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China

    Pesenan khusus: nampa khusus

    Dianggo: kemasan hadiah, kemasan logistik

    penanganan cetak: Gloss utawa Matt Lamination, Metallic Foil, UV varnish, Gloss utawa Matt Aqueous, Spot UV, Embossing, Debossing

    embossing

    Embossing

    Silver Foil

    Foil Perak

    Gold foil

    Foil emas

    Demossing

    Demossing

    Glossy lamination

    Laminasi mengkilap

    Matt  lamination

    Laminasi Matt

    UV varnish

    Varnish UV

    Spot UV

    Spot UV

    ukuran: Dawa * Jembar * Dhuwur (cm) / Miturut sarat tartamtu para pelanggan

    212121
    2121212
    313133

    LOGO: disesuaikan

    conto: kasedhiya gratis

    conto wektu pangiriman: sajrone 7 dina

    Rampung: Gloss utawa matt

    rega: paling kompetitif ing pasar china

    pangiriman: langsung saka gudang jaminan kita ing plabuhan Ningbo 

    Babagan kita

    Kantor

    off (1)
    off (2)
    off (3)
    off (4)

    Gudang

    IMG_0527
    IMG_0631
    IMG_0650
    IMG_0657
    IMG_0658
    IMG_0750

    Lokakarya Kita

    7
    1
    2
    3
    4
    5

    Gawé

    1 (1)
    1 (2)
    1 (3)
    1 (4)
    1 (5)
    1 (6)

    Layanan Kita

    8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan