Babagan Kita

Crita kita

Ningbo sure Paper Co., Ltd. didegaké ing taun 2011, utamane melu adol kertas bahan panganan domestik lan asing, kertas dilapisi, kertas cangkir, kertu gadhing, kertas metalik, kertas stiker dll. Saiki, kita wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo luwih saka 1.000 perusahaan percetakan ing saindenging jagad. 

Apa sing duwe?

kita duwe stok 8.000 ton saben wulan, lan 18 mesin sing dibutuhake kayata mesin pemotong, mesin slitting lan mesin make-up, mesin kemasan shrinkage termal, mesin pengepakan otomatis, dll.

Dadi tegese kita bisa ngirim pesenan kanthi wektu sing cendhak banget kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan, lan bisa nggawe kabeh kertas ukuran khusus kanggo sampeyan. ana sawetara pabrik sing bisa nindakake ing pasar.

Apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan?

1: Kita duwe kemampuan kanggo nyukupi kabeh sarat kanthi maneka ukuran lan bobot kanthi tepat wektu ing kertas.

2: tanggal cendhak delive.

3: Yen sampeyan butuh layanan liyane kanggo kertas, kayata nyithak, rampung nganti rampung ..., ya, bebas ngomong, aku duwe pabrik sing bisa dipercaya sing digarap, bisa mbantu nggawe kanthi apik regane 

4: Yen sampeyan butuh kertas saka "APP" utawa "Chenming", kita bisa tuku kanggo sampeyan kanthi rega sing apik banget, amarga sampeyan ngerti, pabrik kertas iki ora langsung nggawe bisnis karo pelanggan pungkasan, dheweke bakal adol kertas menyang kita- agensi (kita kudu tuku luwih saka 1500 ton saben wulan kanggo njaga status agensi).

5: Sing asring kita coba yaiku mbantu sampeyan nggunakake luwih sithik dhuwit kanggo entuk kertas sing padha kualitas dibandhingake karo pasar lokal.

6: Kita larang banget ing pasar kertas, lan umume kertas ing jaban rangkah uga saka pasar China, bisa menehi warta paling anyar babagan kertas.

Ayo dadi mitra sing paling setya lan mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah ing dalan. 

Kauntungan Kita

(1) Kualitas, standar internasional, sertifikat ISO AND FSC dll;

(2) Pengalaman sing sugih ing bisnis internasional kertas;

(3) OEM sing bisa ditampa; dekle mesin kertas fleksibel, kabeh ukuran bisa diproduksi;

(4) Layanan VIP internasional TOP;

(5) Pethikan cepet lan akurat;