PAWARTA PERUSAHAAN

  • What is the PE coated paper ?

    Apa kertas sing dilapisi PE?

    1: Makna kertas sing dilapisi PE: Lapis film plastik PE sing nyawiji panas kanthi rata ing permukaan kertas kanggo nggawe kertas sing dilapisi, uga diarani kertas PE. 2: Fungsi lan aplikasi Dibandhingake karo kertas biasa, tahan banyu lan minyak. Umume digunakake kanggo nggawe panganan ...
    Waca liyane
  • Small step Big difference- Bio Board

    Langkah cilik Bedane gedhe- Papan Bio

    Daur ulang tradhisi PE 一 : Negara bahan seni Daur-ulang 1.koleksi 2.kurutan 3.pecah abah 4.kumbuh 5.meleleh lan peletel 二 : Nantang 1. Mung bagean plastik plastik cilik sing bisa digunakake maneh utawa didaur ulang. 2. Daur ulang sing efektif lan efisien ...
    Waca liyane
  • about ningbo fold, you may need to know something

    babagan lempitan ningbo, sampeyan bisa uga kudu ngerti apa-apa

    Hei, dhisik aku ngerti apa sing dadi perhatian lan sebabe, amarga sampeyan mesthi dadi pelanggan pungkasan kanggo makalah sadurunge. Lan ana sawetara poin kaya ing ngisor iki aku pengin menehi panjelasan sing jelas karo sampeyan, ora preduli sampeyan nindakake bisnis karo kita utawa ora. 1: ”NINGBO FOLD” Papan gadhing C1S iku ...
    Waca liyane
  • Long fiber whole wood pulp paper

    Serat panjang kertas pulp kayu kabeh

    Pulp kertas kabeh pulp kayu kertas pulp kayu konvensional sing digunakake ing proses produksi yaiku pulp serat cendhak, nanging nggunakake pulp serat dawa, kekuatan tarik 5 kali luwih apik tinimbang serat cekak! Kekakuan sing apik lan tahan serat sing tahan kuwat ora mung ...
    Waca liyane
  • INTRODUCTION ABOUT PAPER

    PURWAKA Babagan Kertas

    PURWAKA TENTANG PAPER 1: Kertu offset kertas offset biasane digunakake kanggo nyetak litografis (offset) utawa mesin cetak liyane kanggo nyithak bahan cetak warna sing luwih maju, kayata koran gambar bergambar, buku gambar, poster, merek dagang cetak warna lan ...
    Waca liyane
  • INTRODUCTION ABOUT PAPER

    PURWAKA Babagan Kertas

    PURWAKA GAMBAR Kertu bantuan kertas utama sing digunakake kanggo nyithak buku lan majalah cetak. Cocog kanggo karya penting, buku ilmiah lan teknologi, jurnal akademik lan bahan pengajaran, kayata kertas teks. Kertas bantuan miturut komposisi pa ...
    Waca liyane