Warta

  • Take you to know the “green revolution” in the packaging industry

    Coba ngerti "revolusi ijo" ing industri kemasan

    Blanja online lan offline bakal diiringi akeh bungkus. Nanging, bahan non-lingkungan lan kemasan non-standar bakal nyebabake polusi lingkungan ing bumi. Dina iki, industri kemasan lagi ngalami "revolusi ijo", ngganti polusi ...
    Waca liyane
  • Let’s hold a straw degradation game

    Ayo nganakake game degradasi jerami

    Plastik didhaptar minangka salah sawijining penemuan paling gedhe ing abad kaping 20. Plastik kaya pedhang bermata. Nalika nggawa kepenak kanggo kita, iki uga nggawa beban lingkungan sing abot. Kanggo nyegah polusi putih, macem-macem negara sukses ...
    Waca liyane
  • After reading this, do you dare to drink coffee every day with a PE coated paper cup?

    Sawise maca iki, apa sampeyan wani ngombe kopi saben dina nganggo cangkir kertas sing dilapisi PE?

    Kanggo akeh wong, wiwitan sing apik yaiku setengah perang. Pakaryan esuk diwiwiti sawise secangkir kopi panas ... Ing wektu iki, kafein ngubungake reseptor tartamtu ing otak, nggawe otak ora bisa nampa sinyal "lemes", mula bisa nambah efek energi. Waduh ...
    Waca liyane
  • Walk into the APP pulp mill and see how the tree becomes pulp?

    Mlaku menyang pabrik pulp APP lan deleng kepiye wit dadi pulp?

    Saka transformasi gaib saka wit menyang kertas, proses apa sing ditindakake lan crita apa sejene? Iki dudu tugas sing gampang. Ora mung lapisan prosedur, nanging uga standar dhuwur lan syarat sing ketat. Wektu iki, ayo lunga menyang pabrik pulp APP kanggo ...
    Waca liyane
  • Zero Plastic paper cup paper obtained TÜV degradable compost certification

    Kertas tuwung Kertas Nol entuk sertifikasi kompos TgrV sing rusak

    Tanggal 25 Mei, wakil presiden senior TÜV Rheinland Greater China nerbitake sertifikat sertifikasi kompos industri DIN CERTCO lan Asosiasi Bioplastik Eropa menyang Kertas Industri Grup Sinar Mas. Produk sing disertifikasi yaiku kertas cangkir kertas Zero Plastic® sing nembe dikembangake saka APP Si ...
    Waca liyane
  • Nice day and hope you are doing well.

    Dina sing apik lan muga-muga sampeyan bisa sukses.

    Dina iki, aku bakal nuduhake informasi industri eksklusif kanggo sampeyan babagan FBB, kita kabeh ngerti manawa kabeh biaya (bahan mentah & ongkos kirim) mundhak akeh sadurunge lan bakal nggawe kita loro ing kahanan kangelan. Kita minangka agen agen APP gedhe ing njero negeri lan jaban rangkah bakal nawakake sing paling anyar ing ...
    Waca liyane
  • What is the PE coated paper ?

    Apa kertas sing dilapisi PE?

    1: Makna kertas sing dilapisi PE: Lapis film plastik PE sing nyawiji panas kanthi rata ing permukaan kertas kanggo nggawe kertas sing dilapisi, uga diarani kertas PE. 2: Fungsi lan aplikasi Dibandhingake karo kertas biasa, tahan banyu lan minyak. Umume digunakake kanggo nggawe panganan ...
    Waca liyane
  • Small step Big difference- Bio Board

    Langkah cilik Bedane gedhe- Papan Bio

    Daur ulang tradhisi PE 一 : Negara bahan seni Daur-ulang 1.koleksi 2.kurutan 3.pecah abah 4.kumbuh 5.meleleh lan peletel 二 : Nantang 1. Mung bagean plastik plastik cilik sing bisa digunakake maneh utawa didaur ulang. 2. Daur ulang sing efektif lan efisien ...
    Waca liyane
  • WHY WE INSIST PLASTIC FREE

    Napa KITA INSISTEN GRATIS

    Biaya murah, panggunaan gampang, gampang diproses lan manufaktur, bobot entheng, lan sifat fisik lan kimia sing stabil, plastik nate dianggep minangka salah sawijining bahan "paling sukses" sing digawe manungsa ing sejarah. Nanging, selaras karo jumlah panggunaan sing akeh, ...
    Waca liyane
  • about ningbo fold, you may need to know something

    babagan lempitan ningbo, sampeyan bisa uga kudu ngerti apa-apa

    Hei, dhisik aku ngerti apa sing dadi perhatian lan sebabe, amarga sampeyan mesthi dadi pelanggan pungkasan kanggo makalah sadurunge. Lan ana sawetara poin kaya ing ngisor iki aku pengin menehi panjelasan sing jelas karo sampeyan, ora preduli sampeyan nindakake bisnis karo kita utawa ora. 1: ”NINGBO FOLD” Papan gadhing C1S iku ...
    Waca liyane
  • Food grade coated ivory board

    Papan gadhing dilapisi kelas panganan

    Kertu panganan sing dilapisi sisi siji paling gedhe sing paling entheng friendly Ramah lingkungan | Biaya bahan murah | Ora ana padhang optik sing kandel: 1.63-1.74 cm3 / g; Bobot 200 ~ 350g / m2 Proposisi: ● Kapadhetan sing luwih entheng, entheng ringan, ramah lingkungan, ...
    Waca liyane
  • Things you want to know about kraft paper

    Sampeyan pengin ngerti babagan kertas kraft

    Apa kertas kraft? Kertas Kraft / Kraft minangka kertas sing paling angel, kanthi kekuatan antara 32 nganti 125 gram saben meter persegi. Lumahing kertas kanthi warna tawny, dijenengi amarga mirip kulit sapi. Pulp kertas kraft diekstrak saka bahan baku kanthi metode kraft pulping. Aku ...
    Waca liyane
  • Long fiber whole wood pulp paper

    Serat panjang kertas pulp kayu kabeh

    Pulp kertas kabeh pulp kayu kertas pulp kayu konvensional sing digunakake ing proses produksi yaiku pulp serat cendhak, nanging nggunakake pulp serat dawa, kekuatan tarik 5 kali luwih apik tinimbang serat cekak! Kekakuan sing apik lan tahan serat sing tahan kuwat ora mung ...
    Waca liyane
  • INTRODUCTION ABOUT PAPER

    PURWAKA Babagan Kertas

    PURWAKA TENTANG PAPER 1: Kertu offset kertas offset biasane digunakake kanggo nyetak litografis (offset) utawa mesin cetak liyane kanggo nyithak bahan cetak warna sing luwih maju, kayata koran gambar bergambar, buku gambar, poster, merek dagang cetak warna lan ...
    Waca liyane
  • INTRODUCTION ABOUT PAPER

    PURWAKA Babagan Kertas

    PURWAKA GAMBAR Kertu bantuan kertas utama sing digunakake kanggo nyithak buku lan majalah cetak. Cocog kanggo karya penting, buku ilmiah lan teknologi, jurnal akademik lan bahan pengajaran, kayata kertas teks. Kertas bantuan miturut komposisi pa ...
    Waca liyane
  • Why is the thickness of paper G (G) ?

    Napa kekandelan kertas G (G)?

    Napa kekandelan kertas G (G)? Unit kabeh kertas yaiku G (G). Jupuk bobote kertas meter persegi minangka ukuran kekandelan kertas tartamtu. Contone: kertas salinan biasa yaiku 80g, sing padha karo bobote meter persegi salinan p ...
    Waca liyane