kertas pembungkus tahan minyak panganan cepet sing dicithak khusus

Katrangan singkat:

Bahan Kertas: kertas grease proof 50GSM

Desain: Nampa selaras

Logo: Nampa selaras

Printing: 1-6 werna printing

Ukuran: Ditampa disesuaikan

Sertifikasi: QS, SGS, FSC, ISO

Kertas gsm normal: 40gsm-70gsm

Panggunaan: panganan, cemilan lan liya-liyane


Detail Produk

Tag produk

jinis kertas

kertas baking, kertas WAX

Bahan Pulp

pulp kayu

gaya pulp

prawan

jinis pulping

pulp mekanik

materi

kertas lilin

jeneng merek

KERTAS PASTI

pesenan khusus

nampa

panggunaan

paket pangan

werna

disesuaikan

fitur

bukti pelumas

bahan lapisan

ON

GSM

28gsm-70gsm

panggonan asal

Zhejiang China

nomer model

SPOP-001

ukuran

miturut syarat pelanggan

MOQ

500 PCS

printing kompatibel

nyetak offset

wektu pangiriman

15-20 dina

sampel

free kasedhiya

desain

rancangan adat

Lapisan

dilapisi

logo

rancangan adat

sisih lapisan

sisih siji

Fitur

Iki digawe saka pulp kayu murni, kisaran tahan lemak saka kit-3 nganti kit 7, lan uga bisa dicithak nganggo logo sampeyan miturut panjaluk sampeyan. Kanthi iku, ora mung bisa nyegah panganan saka piring soiling, nanging uga nambah gambar lan status ing atine pelanggan. Kajaba iku, iku bisa precutted kanggo cocog tray utawa wadhah. Gampang banget digunakake lan mbantu sampeyan ngirit wektu kanggo ngethok lan nambah efisiensi kerja.

Bahan Kertas 50GSM grease proof kertas Desain Nampa selaras
Logo Nampa selaras Printing 1-6 werna printing
Ukuran Nampa selaras Sertifikasi QS, SGS, FSC, ISO
Kertas gsm normal 40gsm-70gsm Panggunaan panganan, cemilan lan liya-liyane

Pelabuhan Ningbo, Shanghai, Pelabuhan liyane saka China

sade unit Piece

Ukuran paket tunggal: ukuran disesuaikan

jinis paket Pallet / roll / reel / sheet / akeh

Lead Time Kanggo rembugan

panganan (1)
panganan (1)
paket food grade kertas tahan minyak

Babagan awake dhewe

kantor

mati (1)
mati (2)
mati (3)
mati (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Bengkel Kita

7
1
2
3
4
5

ngasilaken

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita