kertas bungkus bukti minyak goreng cepet sing dicithak

Katrangan singkat:

Bahan Kertas : 50GSM kertas bukti minyak

Desain : Nampa khusus

Logo : Nampa khusus

Nyetak: 1-6 nyithak warna

Ukuran : Nampa khusus

Sertifikasi: QS, SGS, FSC, ISO

gsm Kertas normal: 40gsm-70gsm

Panggunaan : panganan, cemilan lan sapanunggalane


Detail Produk

Tag Produk

jinis kertas

kertas baking, kertas WAX

Bahan Pulp

pulp kayu

gaya pulp

prawan

jinis pulping

pulp mekanik

materi

kertas lilin

jeneng merek

PAPER sing PASTI

Pesenan khusus

nampa

panggunaan

bungkus panganan

warna

selaras

fitur

Bukti minyak

bahan nutupi

PE

GSM

28gsm-70gsm

papan asale

Zhejiang China

nomer model

SPOP-001

ukuran

miturut syarat pelanggan

MOQ

500 PCS

nyithak kompatibel

nyetak offset

wektu pangiriman

15-20 dina

conto

kasedhiya gratis

desain

desain adat

Pelapisan

dilapisi

logo

desain adat

sisih nutupi

sisih siji

Fitur

Iki digawe saka pulp kayu murni, buktine minyak wiwit saka kit-3 nganti kit 7, lan bisa uga dicithak nganggo logo miturut panjaluk sampeyan. Kanthi mangkono, ora mung bisa nyegah panganan supaya ora asah, nanging uga bisa nambah citra lan status ing atine para pelanggan. Kajaba iku, bisa uga dihukum supaya cocog karo nampan utawa wadhah sampeyan. Gampang banget digunakake lan mbantu ngirit wektu kanggo nyuda lan nambah efisiensi kerja. 

Bahan Kertas Kertu bukti pelumas 50GSM Desain Nampa khusus
Logo Nampa khusus Nyithak 1-6 nyithak warna
Ukurane Nampa khusus Sertifikasi QS, SGS, FSC, ISO
normal Kertas gsm 40gsm-70gsm Panganggone panganan, cemilan lan sapanunggalane

Pelabuhan Ningbo, Shanghai, Pelabuhan China liyane

sade Unit Piece

Ukuran paket siji: ukuran khusus

jinis paket Pallet / roll / reel / sheet / akeh

Lead Time Kanggo dirembug

food (1)
food (1)
oil proof paper food grade package

Babagan kita

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kita

7
1
2
3
4
5

Gawé

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Layanan Kita

8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan